Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkla kärleken

Bor djupt inne

Ger möjlighet finna ro

Bara vara stilla

Ge ett vackert sken

Av närhet

Inte vara rädd 

För morgon dagen

Den ger så många möjligheter

Forma livet

Efter önskningar

Enkla kärleken

Öppnar upp för mycket

Det vackra sprider lycka

Det glänser glittrar

Längs vägen 

Tar aldrig slut




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-30 09:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
MÄNNISKANS BEHOV AV STABILITET , KÄRLEK OCH TRYGGHET
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP