Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräv inte

Mer i djupet 

Av hjärtat

Låt allt fina 

Stanna kvar

Minnas

Saknas

Något aldrig mer

Kommer tilbaka

En gång var en hjälpande hand

Släppte inte taget

Du är inte här

Ser inte tårarna

Torkas av längtan

Bli stark igen

Slippa gå den osäkra

Långa vägen igen

Det finns alltid 

Ett slut

För att börja

På nytt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-30 09:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2023-03-31

  Poesia VIP
Hoppfulla slutrader i en tröstfull text. Fint!

*varm applåd*
2023-03-30

  alicja lappalainen VIP
EN KAMP OM DE MÄNSKLIGA OCH PERSONLIGA VÄRDENA
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP