Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte räcka till:2

Jag är kvinnan du gillade att spendera tid med tills hon kom.

Jag var tillräcklig att skicka ett sms till
Jag var tillräcklig att umgås med då och då
Jag var tillräcklig tills hon kom.

Det kommer aldrig handla om att jag inte vill, det handlar om att jag aldrig kommer räcka till.

Jag var tillräcklig tills du hittade något bättre.

Var jag ens märkvärdig ?
Var jag ens någon du tyckte om?
Var jag ens speciell för dig?

Du var otroligt speciell för mig.

Du var den som fick mig börja älska mig själv.
Du var den som fick mig att förstå hur vacker och unik jag är.

Jag kände mig som en ensam tulpan bland solrosor.

Oavsett hur mycket jag försökte passa in bland solrosorna räckte jag inte till.

Men du, du fick mig att inse att jag var perfekt som jag var.

Men du var också den som fick mig inse att jag aldrig kommer räcka till i längden.

Du kollar alltid på mig, men du kollar en extra gång på dom.

Jag räckte till ända tills hon kom.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-30 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en alltigenom destruktiv relation.. och "ensam tulpan bland solrosor.." Tulpanen är mycket vackrare *ler* men som knopp förtärs den gärna av rådjur. Verkar finnas nån sorts symbolik i det, men kan inte sätta fingret på't..
2023-04-27

  SatansSon VIP
denhär gäller mig og. jag har en rösthallucinos som brukar säga "du är den sötaste killen i världen"., ingen annan kan säga det bättre.


2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino