Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurvor som bara uppskattas i tystnad

Mina vänner kommer aldrig förstå att när killar kommer fram till oss så ser dom aldrig mig, dom ser dom.

Uppmärksamheten jag får är enbart i tystnad, ingen får veta att han gillar den"kurviga tjejen"

Jag håller deras hemlighet för så mycket som jag skäms så känns det alltid lite bättre av att veta att jag är attraktiv... i tystnad.

Den större tjejen som killar har i bakfickan får att mätta törsten ingen får veta att dom har.

På samma sätt som dom uppskattar mina kurvor i tystnad gör jag också det.

Men på ett sätt som ingen vet, jag uppskattar dom enbart när jag vet att killar hade velat ha dom.

men ännu en gång så kommer mina kurvor bara uppskattas i tystnad.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-03-13 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino