Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masken vi bär

Har skapat denna mask
har sett den formas.

Har sett hur den har fått hela min personlighet glömmas.

Den masken vi bygger tillit till.
Aven fast vi inte vill.

En mask vi sätter på oss för att
maskera.
Maskera delar av oss själva vi vill
glömma.

Jag bär denna mask fast mina hjärtslag är ömma.
Jag bär denna mask fast jag vill mina tårar tömma.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-12-02 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino