Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tjejen

Det finns en tjej där ute som dränker känslorna med alkoholen.

En tjej som låter varje giftig droppe ta sig in i hennes system för att känna känslan av frihet.

Hon vandrar på stans mörka gator med slutna ögon och tar in varje sekund av känslan, friheten.

Hon befinner sig på dansgolven och låter känslorna vandra fritt, låter kroppen uttrycka orden hon aldrig fått ut.

Det finns en tjej där ute som låter okända händer utförda hennes kurvor även fast obehaget växer större.

Men hon kan inte rå för det, känslan av att hon vill vara tillräcklig.

En tjej där ute låter okända läppar nudda hennes för den känslan, att va tillräcklig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-16 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino