Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornet i skogen

Med dig i mitt förflutna kommer jag nog aldrig att bli mig själv igen.
med dig i bakhuvudet kommer jag aldrig lyckas få bort det mörka.

Du gav mig sår jag inte förtjänade att få.

än idag är jag arg på dig, än idag vill jag att du ska få samma spr som jag.

såren du gett mig är djupare än vad du tror, att behöva hemföra alla med dig vill jag inte göra.

Men det var väl det du ville, att lilla mig förstöra?

Du tog dig in i mina djupaste skogar och tända ljus på vägen, med ljusen skulle du lättare ta dig ut.

du tog dig sp djupt in i den skogen att du hittade det förseglade tornet.

det tornet du rev ner med bara dina fingertoppar.

det tornet har jag än idag inte lyckats byta upp helt och hållet, men grunden är oförstörbar.

jag är rädd för att du har skapat ett torn ingen annan kommer hitta, vad gör jag då?

jo låt mig berätta.

jag kommer hemföra alla med dig och tänka på hur du tände eld på min skog och rev ner mitt torn, innan prinsen som var utvald för mig hittade den.

nu kommer han kanske aldrig göra det.





Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-29 16:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag brukade tidigare drömma att jag var vid treriksröset ich att där fanns ett torn som jag klättrade upp i. hatar den drömmen. hoppas inte tvingas drömma den igen.
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino