Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Jag är inget aprilskämt"

 

Jag är inget aprilskämt 

Jag är ett "oh maj Gadd"

 



Egentligen en liten hyllningsdikt
Till alla som gillar tatueringar
Och tatueringskonsten

Eller ...

Sett tussilago och känt en vindpuss
i hjärtat i dag eller?
Längtar till maj ...
"Maj maj måne jag kan "lyra" dig till ..."




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-01 15:25



Bookmark and Share


  Respons VIP
Mycket vårkänslor i denna roliga dikt!
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP