Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens första hälsning

 

jag såg en fjäril idag

plus två grader

solen varm i husets hörn

var det på riktigt

som vingarna fladdrade förbi

den satte sig på väggen en stund

jag såg att det var en nässelfjäril

nog var det på riktigt och sant

jag såg en fjäril idag






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-17 12:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt att se de små bevingade vännerna som dansar i solen.
Vi har haft fjärilar i trädgården ett par veckor, ögonfröjd.
2023-04-17

  Bjarne Nordbö
Underbart besked.
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP