Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråden


sukta ej mitt hjärta

det du vill

kommer till dig

i sinom tid

i rätt tid

sök ej trådens slut

ej heller dess början

bejaka tiden nu

att vara här och nu

se nässelfjärils vingar slå

se dess väg

följ med din blick

upp mot himmel blå

slumrande tid

låt den bara förbi

minnen från då

inget att tänka på

inget att tänka på











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-05 14:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert och talande!
2023-04-11

  Monika A Mirsch VIP
DEN tråden
den har du
kapat
mitt i prick
FINT!
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP