Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick orden kollaps, banan och kohagen av prima donna. Texten kan innehålla spår av TTT. Med i leken är också Chan, Cikoria blå, Respons, TrollTörnTrappan - samt Lena Söderkvist som jag skickar mina tre nya ord till.


In för landning! (Stafett)


Blåkullas kollaps: tusentals bananer ockuperar!
Hundratals aprilpersikokindade påskkärringars alternativa landningsplats, kohagen, förbisusas också - - - 
I skymningen siktar de på miljonprogrammets blånande höghustak!




Prosa av Gunwale VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-06 11:43



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gott att du ger en hint om potentiella ingredienser, som det tycks ha gått troll i... dock inga tandtroll, ehuru blott trevligt soliga kinder blir resultatet av aprilpersikor!?!
2023-04-07

  TrollTörnTrappan VIP
Toppenfin fantasi! Om ett historiskt skifte....

Tolkar det som att bananerna har invaderat deras heliga mark, så att kärringarna ser sig tvungna att uppsöka stadsmiljö till sist.
2023-04-07

    Lena Söderkvist VIP
Roligt om påskkäringarnas antågande. Yeehah!
2023-04-07

    prima donna
G ör
L andning
A nnorlunda
D är

P åskkärring
Å ker
S äkert
K vistfritt
!
2023-04-06

  Cikoria Blå VIP
Rolig tungvrickande läsning. (Ja, texten bär verkligen spår av TTT.)
2023-04-06

  Respons VIP
Härlig lek med ord i ett uppdiktat påakinferno.
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP