Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vårdag i


Maj

 

Hon satt där under möllan

hörde vingarna snurra

hon älskade det ljudet

 

Hon höll Tussilagon i handen

tre hade hon plockat 

tröjan var uppknäppt

 

Hennes gamla cykel låg

på marken hon satt på stenen 

nu skulle hon cykla hem

 

Ge mor Tussilagon

dricka kaffe och ta en bulle

Krama mor och far




Fri vers av Irene Backström
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-06 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström