Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


April

Lätt öppna knoppar
sluter sitt ytterhölje

under hagelskur

© Eva Hedlund fd. Langrath 2023




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-06 20:28



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra haiku!
2023-04-07

  Emanuel Sigridsson VIP
Ett japanskt träsnitt i vilt väder.
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP