Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå, Gunwale, Respons och prima donna. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått Blåkullas, hundratals och blånande av Gunwale.


En titt ut i rymden

Med min kikare, kvast, katt och kaffepanna

skall jag blicka mot

hundratals stjärnor

från Blåkullas blånande höjder

bortom de böljande fälten.



8/4 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-08 10:47



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En aktuell text där de tre givna orden smälte in helt naturligt.
2023-04-11

  Gunwale VIP
Åh, riktigt poetiskt, och allitterationer hela vägen! Kul att häxor intresserar sig för rymden och inte bara för … vad det nu kan vara … kaffedrickning, skvaller och trolldom?
2023-04-08

  TrollTörnTrappan VIP
De fyra kå:na sitter som en smäck. Och det kunde jag väl ana - att du tillhör påskhäxornas skara :-) Dock att de/ni har såpass skarpa kikare hade jag missat totalt. Bedårande bra diktat!

2023-04-08

  Respons VIP
Du gick in orden på ett väldigt naturligt sätt och med ett aktuellt tema.
2023-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP