Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilen och kvinnan.



En repa på fel ställe. Då kan din elbil behöva skrotas.

”Det har vi varit med om många gånger, och det gäller flera olika märken. Skadan kan vara väldigt lätt, men går ändå inte att reparera. Då blir det skroten”, säger experten.

En smäll på fel ställe. Då kan din fru behöva uppsöka vården.

-Det har vi varit med om många gånger och det gäller alla slags kvinnor. Skadan kan vara väldigt lätt men går ändå aldrig att reparera. Då får hon stå ut, säger kirurgen.

-Mannen vill ha henne sån. Som hon är.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-10 08:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En tvetydig text.Vill mannen ha kvar sin kvinna trots att hon haft det svårt och behöver mycket omsorg? Eller vill mannen ha kvar sin slagpåse?
2023-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP