Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är "mod-dikt"

Hur de än försöker knyckla till mig
Är jag
Mod-dikt 

Underskatta aldrig ett
ihopskrynklat papper 
Det kan vecklas ut till en blomma
Inte skottsäker men
Helst spottstyver-säker

När du vet vad du står för
Hur du känner
Och vad du vill ha sagt

Like bamm what WHAT 
You can't beat that heartbeat 
It's within




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-13 12:17



Bookmark and Share


  Respons VIP
En modig mod-dikt som jag gillar!
2023-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP