Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kung Vinterkrök gillade inte


Sandöknar

 

Allt var miljonblått

genom fakirens slutna ögon

lågorna darrade spridde sig utåt

 

Försökte nå havet

över sandens toppiga öknar

men föll genom dimman

ner i sandkornens glömska




Fri vers av Irene Backström
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-14 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström