Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken lycka att ha


Glasögon

 

Den här boken

var bara för mycket

30000 tusen sidor

 

Helt omöjlig att läsa

mina armar går av

Försökt lägga den på bordet

 

Det blir vingligt

så det åker upp och ned mellan raderna

Faraos drottningar .... såg dåligt de hade.... inte glasögon

oftast glömde...... Farao vem... som var hans fruar

 

Nää vad är det här för nått..




Fri vers av Irene Backström
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-04-14 21:29



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Fin humor !
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström