Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Tanka

 

Mossklädda rötter
bland knoppande blåbärsris
sicksackande träd

skogens mjuka gol sviktar 
i skog hotad av mänskan

 

© Eva Hedlund fd. Langrath 2023




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-04-17 10:34



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Du målar så fint skogens skönhet ~
så hotad av människans hand…
2023-04-18

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om en hemsk utveckling! Bilden på skog och blåbärsris är helt underbar. (Men det ser ut som planterad skog?)
2023-04-17

  Anya VIP
Här fångar du verkligen något vackert, både i ord och bild. Sista radens vändning känns.
2023-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning, tillika foto, om en orörd natur att vandra i och njuta av.

2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP