Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milky days

 

 

Mitt liv, en bergochdalbana, kastandes fram och tillbaka mellan flottig falukorv och makaroner och livets kallsupar till djupdyk i unviversum med öppen mun som en uppblåst ballong pyser iväg svävandes med stjärnor bubblandes ur min mun när jag behagligt låter mig drunkna en stund för att sedan simma vilse och hitta mig själv dränkt i en skål med kalaspuffar och mellanmjölk.




Fri vers (Fri form) av Jess1
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-17 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1