Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Tänk
Att jag
Att du
Att vi
Att dem
Skulle få betydelse
Med någon
För någon
Åt någon
Vara själva ljuset
Det som får
Leenden
Drömmer
Hopp
Att formas
Tänk
Vi
De
Jag
Du
Som ser oss som skuggor
Så oanat oväntat




Fri vers av tomfolke
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-17 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke