Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick plinga, trallglada och dödsdanser av TrollTörnTrappan. Lägger till 18 ord och skickar sedan tre av dem vidare till Lena Söderkvist. Med i leken är även Chan, Cikoria blå, Respons och prima donna.


Villa Désertée (stafett)



Under ofärdiga altanens tralltravar: ormar.
Ovanpå koreograferar en glada smågnagardödsdanser.

Trallormarna dåsar,
trallgladan engagerar en sork till.

En hackspett hittar dörrplingan.




Prosa av Gunwale VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-17 19:24



Bookmark and Share


  Respons VIP
En märklig dans i djurens värld. Trallormarna under altanen verkar obehagliga.
2023-04-20

  TrollTörnTrappan VIP
Sådan typ av trall finns ju också... Just ja, vissa varelser kan vara glada i mer än en bemärkelse!!
2023-04-19

    Lena Söderkvist VIP
Sickna djur! Underhållande med sitt naturliga beteende, fast synd om sorkarna är det ju. Gillar dina uttryck för vad som händer, en skön blandning av resignation och ironi.
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP