Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag för andetag


ett andetag bort
bara ett

smärtan inuti
svider, tar tag

orkar inte
skall orka

tårarna rinner
som de alltid gör

i saknad
i vemod

i allt jag gör
finns du kvar

tittar på fotografier
alltid det där leendet

det hugger till
måste sluta nu

det gör för ont









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-18 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP