Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå synlig tillbaka

Gå synlig tillbaka
Tillbaka till ditt liv
Smyg inte
Som om du var oviktig
Ta dina största
Jättelika kliv




Fri vers av tomfolke
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 22:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en smart text också för den som är rädd att klampa i klaveret
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke