Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygläge

Satte visst
Hjärtat på flygläge
Stängde av notiser
Och allt kringliggande brus
Hörde inte de starka slagen
Där å då
Här å nu
39580342459
Missade notiser
Slag
Puffar
Oväntade buffar
Möten som satt spär
År efter år efter år
Stänger av det nu
Redo att störas
Redo att beröras
Redo att återhöras




Fri vers av tomfolke
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-18 22:05



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Fint!
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke