Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som stilla står


ord ord ord

jag läser ord utan mening

men det är inget fel
på orden, på det skrivna
det är jag som inte
förmår sammanfoga dem
det är jag som inte
ser meningen med orden

ord ord ord


jag vet inte när de kommer tillbaka
om än alls och jag vet inte heller
när jag kommer läsa meningarna
eller se meningen med skrivandet
lusten är svunnen och läsandet
blir just nu tyvärr bara

ord ord ord




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-19 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP