Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter Kalevala läsning

Den sorgsna granen
den grubblande furan
stjärnljuset kallar
jag sätter mig ner och pissar i en skog
betalar tillbaka på en gammal skuld
medans stjärnljuset gnistrar i snön,
sjänker jag min eld
silver och guld
jag kan gå hem över isen nu
det är vackert så!!!!




Fri vers av Anneli Karlsson
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-21 18:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Har själv släktled som berättat
och bevarat Kalevala(ej läst)
Muntligen till gångna
Generationer. ..
(Jaa vackert
så?;)

2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Anneli Karlsson
Anneli Karlsson