Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eld som är kol

Jag skalade av mig så fult
blottade en rå kärna och ett ruttet sår
som jag slängde i ditt ansikte
inte vackert alls
jag sket fullständigt i att vara värdig, bara sann
jag såg dig precis som det var, med din svans mellan benen
flyende från min skugga då jag gav av mig
juvelen som var jag
den vassa, svarta, sköra
jag är rå drottning nu
väldigt hård trots allt
och jag sände dig min fradga
jag är valkyria förstår du och lämnar dig åt vägvisaren
själv har jag fullt upp med att dra hem de döda krigarna till Valhalla
och berätta historier kring lägerelden
där grisen Rimner väcks åter upp efter en stadig måltid i evighet
när mina näsborrar vädrar soluppgång





Fri vers av Anneli Karlsson
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-20 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Karlsson
Anneli Karlsson