Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanslagning

Alla de röda ränderna rinner ner i källan
alla språk bär en smärta
orden ska kastas i samma källa och förgås
det som rinner längs vägarna ska blandas
bokstavs ådror utan mening
förlusten är ingenting
fåglarna ska bära din andedräkt
du är i vingslagen nu
ljudet av bladvändningar
den hemliga magen smälter ner det sista
det dolda språket tränger ur källan
och fyller struparna med blod




Fri vers av Anneli Karlsson
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-24 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Karlsson
Anneli Karlsson