Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna

Där är du
du rullar på en stjärna nu
allt som har taggar, som ej går att förändra
att rulla på det som gör ont
se själen i ögonens mönster, i knastret av en juvel
splittrad var du
att våga vara en stjärna trots allt som nött bort din skärpa
att hålla ihop mönstret
tills ändlösheten blir tydlig




Fri vers av Anneli Karlsson
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-05 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli Karlsson
Anneli Karlsson