Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lungorna sviker

när lungorna sviker,
när hjärtat säger upp sig,
är du här för mig då?
när allt går fel,
när jag inte längre vet,
hjälper du mig då?
jag vill ha dig så nära,
så tätt intill
var är du?
varför inte här?
en centimeter bort är en centimeter för mycket
glöm aldrig vad vi har,
eller vad vi hade.
För jag glömmer aldrig, aldrig det.
glömmer aldrig dig,
glömmer aldrig känslorna
eller ruset av dina kyssar.
Gå inte!
Jag klarar inte livet utan dig,
världen är för stor,
för skrämmande
för att jag ska våga,
för att jag ska vilja
gå igenom allt själv.
För jag är inte så stark, jag behöver dig för att vara hel.




Fri vers av Laire
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-08-13 12:54



Bookmark and Share


  Lina S Magnusson
Jag känner så för rickard.
2006-10-29

  Lina S Magnusson
Du skriver unikt
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Laire