Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttheten

Retsamt släpig
Långsamt sur
Vrider tröttheten
Orken från mig ur
Som blöta kläder
Som ska hängas på tork
Efter vårregn
Och höstrusk
Fast det som hängs upp
Är min energi
Min ork
Och ingen sömn
Eller vila så
Ingen natt kan det rå på
Dee hänger för högt
För att just nån ska nå
Kanske kommer de inom räckhåll
Eller så lyfter någon mig
Så att jag åter dem kan fånga
Så att de åter griper mig




Fri vers av tomfolke
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-04-24 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke