Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveklöst blyg

Efter ett tag
Slutade du fråga
Slutade du räcka ut handen
Slutade du se
Och jag
Svarade inte ens från början
Mötte inte det utsträckta
Gömde mig i smyg
Sprucken
Och inför mitt jag
Tveklöst blyg





Fri vers av tomfolke
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-24 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke