Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytspänning noll


ensamma ensamhet
syns inte på ytan
ingen vet

ledsamma ledsamhet
känns inuti
syns inte utanpå

osynliga osynlighet
finns inte på riktigt
försvinner i mängden

ytspänning noll















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-03 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP