Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ministrarna ingen egen kunskap om den post de fått!?


Lobbyister styr Sverige

Lobbyverksamheter i Sverige har som mål att påverka svensk inrikes- och utrikespolitik genom dialog med beslutsfattare och genom opinionsbildning.

Sitter det ministrar i vår regering som inte har kunskap och trovärdighet om de uppdrag de ska genomföra! ?

Varför är de då godkända att styra Sveriges utveckling?

Lätt att infiltrera och ta över om de som ska företräda sina uppdrag varken har kunskap eller förmåga att kontrollera och analysera informationen fr sk influensers!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-26 11:56



Bookmark and Share


    lydriket
Din snart årsgamla text blir bara mer och mer aktuell.

I fjärrstyrda regimmedia avspeglar sig deras korruption i den ensidiga beskrivningen av hotbilderna mot Sverige.

Precis som på barnboksavdelningarna indelas världen i en god och en ond sida.

Skygglapparna har aldrig varit större och synligare hos den yrkeskår som för länge sedan gjort avsteg från sina egna publicistiska principer.
2024-03-25

  Koloristen
Lobbyister styr Sverige. Vettiga människor flyr Sverige.
2023-04-26

  Kungskobran VIP
Om bara makthavarna är kloka och har sunt bonnförnuft så går det nog bra.
Tyvärr är det en bristvara.
2023-04-26

  Kungskobran VIP
Om bara makthavarna är kloka och har sunt bonnförnuft så går det nog bra.
Tyvärr är det en bristvara.
2023-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Läser och tänker... vilka är det egentligen som styr vårt land.
2023-04-26

  rostspik VIP
Influencers tillhör väl inte intelligentian direkt.
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP