Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart med


Vitt

 

Det är dimmigt

på nära håll skräpigt

Jungfru Maria blundar

tillsammans med Buddha

framför Tulpanerna i fönstret

mina fina vänner




Fri vers av Irene Backström
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-04-26 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström