Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lust till att dela korta dagboksanteckningar, de har blivit justerade i efterhand


Korta utdrag- dagbok (April)

Jag önskar mig ditt gyllenbruna hår
Och dina ögon
Att vara du eller vara din

Är skillnaden så stor?




Fri vers (Fri form) av Athanasia
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-26 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia