Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På lagrad energi - miljövänligt

jag cyklade dit,
tänkte att det skulle ta hela mitt liv.

Ironi eller Sarkasm

som ingen annan skulle förstå.


Skämt för den egna,
- Jag tycker inte om komedier.


Inget behov av andra känslor,
tunnare än igår,
nästan viktlös,
lättare,

inte rekommenderat.

batteriet nästan dött.


Vägarna krokiga, broarna smalare, vattnet lugnare, himlen mörkare - byggd för cyklar.


lokaltrafiken trasig, det regnar in och alla får böter.
belysningen domnad för stämningen.

jag har aldrig känt mig mer som en invandrare.




Fri vers (Fri form) av Athanasia
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-20 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia