Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resignera inte mot kroppen


Fula symptom och smärtsamma pinor
binder själen med trådiga linor

Vill ej gå ut, vill resignera
mot kroppens sätt att hastigt fluktera

mellan välmående och plötsligt obehag
som definierar jaget till jag

är jag en tystlåten siluett?
innesluten i någon sjuk balett

där dansen i mörker av döda aktriser
övar in tre år gamla och gråa repriser

hjälp mig hitta utgången




Övriga genrer av Ake
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-08-13 14:11



Bookmark and Share


  Jojo
Dina ord föll mig i smaken. Grymt med en lite humoristisk ton.
2006-09-10

    Camillaa
WOW :) du var ju bra!
2006-08-17

  TiVa
I know the feeling..
2006-08-13

    inmeddiginålsögatkamel
Den här blir ett bokmärke=)
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake