Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vi höra dig


Ringblomma

 

 

En dag var tröjorna färdigstickade

raggsockorna klara

bomullsgardinerna virkade

 

Mitt ansikte rynkigt

några från alla skratt

några av sorger

 

Ännu fanns blommorna fåglarna

träden gräset en sommar

att finnas i

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-27 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström