Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag


Om jag vore en knopp
jag skulle slå ut nu
även om april luras
från sol till ösande regn

Om jag vore en fågel
jag skulle kvittra nu
för liv som föder liv
och sväva i det kalla regnet

Om jag vore en människa
jag skulle brista ut i gråt nu
för allt som är fult
för allt som är vackert

Knoppar som blir till blad
fåglar som blir allt fler
det fula som vackert är
bara vi öppnar ögonen 

och upptäcker det








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-27 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP