Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös



Du som kan
tag min hand
och om hand
hela mig -

omhändertagen
vill jag vila bara -

vara omsorgsfullt
undantagen

från hjärtslagens
hammarslag
natt och dag

bortom stjärnor
och månljus

där mina ekon ropar
och förmerar sig.









Bunden vers (Rim) av Jan Widströmer VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-04-30 15:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett bra sätt är ju att skriva när man inte kan sova...tankarna ter sig på ett annat sätt på natten...tycker åtminstone jag...fin text...
2023-05-07

  Kajan VIP
Text fylld av längtan, att förlänas vila; blott en stund nå bortom den handfasta existensen. Gillar hur texten öppnar upp i slutraderna.
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP