Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 1 maj


vid pizzerian
en plastbytta
med körsbärsblom




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-01 19:55



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
De skira bladen väljer kanske icke var de vill landa på för föremål...? ...fast du har valt ord i smått perfekt kontrast!
2023-05-02

  Cikoria Blå VIP
Bra haiku.
2023-05-02

  Respons VIP
En civilisationsfångare så god som någon.
2023-05-02

  lodjuret/seglare VIP
En lycka kommer sällan ensam.
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP