Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glad flörta maj

Tänd en majbrasa i någons hjärta

Enligt min kalender #Dejtingkalendern2023

så är det "Flörta maj"

GLAD FLÖRTA MAJ!

Ut och demonstrera
hur man flörtar darlings!
Låt gatorna spira
Kärleken lira


Vem
Flörtar du med eller vem
VILL DU flörta med i maj? ???




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-05-01 21:42



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
En tåflört i ljuva maj
2023-05-05

  Hon kallar sig poet VIP
Haha den var bra Bengust! ;)
2023-05-02

  BenGust VIP
Snart kan man i all fall börja odla sin
flörtört.
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP