Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarvemod

 

 

liksom droppens vilsna resa
nerför fönstrets glas
letar sig ett stilla vemod
fram på själens skal

 

och augustiregnet
fortsätter att sakta strila ner

 

 

 




Fri vers av Pica pica
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-08-13 17:17



Bookmark and Share


  Jojo
Inte finns det väl en mer vemodig månad än just augusti! Vacker beskrivning. Och visst kan själen kännas lika vilsen som en regndroppe...
2006-08-22

  noname_realmind
Mycket vackra metaforer om droppen, själen och vemodet. Tycker mycket om den.
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica