Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att tappa bort sig i sin egen självdistans.


Hur svenskar jag??

Hur svenskar jag?

Vad jag kan släppa in?

När vi komma för nära?

Så många frågar

Så sällan svaret

Styrka mig!







Övriga genrer (Satir) av Max Lindqvist
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-05-03 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Lindqvist
Max Lindqvist