Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi skulle aldrig sova en endaste natt

Vi skulle aldrig sova en endaste natt
bakom strålande monitorer
under pumpande jazz
varenda stön som sammet

Och varje minut drömmer vi oss
närmre varandra
närmre än det går
tills närheten blir en helhet
och vi andas som en

Hur jag ville dansa till dina hjärtslag
medans skivan snurrade
kameran fotograferade
cykelns ekrar knakade
och båtens lod guppade

Och jag visste sedan den midsommarnatten
att framtiden tillhör oss.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Lindqvist
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-22 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Lindqvist
Max Lindqvist