Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku i maj II


nål i en höstack
det är nästan orimligt
att finnas nu




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-04 17:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den allestädes närvarande frågan om existensens närvaro.
År livet en dröm, lever jag en dröm eller är det drömmen som lever mig?
2023-05-06

    Lena Söderkvist VIP
Håller med dig, jag som är "ingenting" enligt AF och andra knasbollar ((läs: våra folkvalda)
2023-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP