Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick livet, sexig och smeker av TrollTörnTrappan. Adderar 20 våningar, förlåt, 18 ord. Skickar tre räkmackor, förlåt, ord, vidare till Lena Söderkvist. Med i detta upphöjda sällskap är även Chan, Cikoria blå, prima donna och Respons.


Rätblocksräklockelsen (stafett)

Gothiatornen tre
smeker himmelens höjd
Kom till ”Himmel Tjutre”
och Räkmackans fröjd!
Känn livet i sexig miljö
- sen kan du dö.




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-06 12:12



Bookmark and Share


  Respons VIP
Njutning och katastrof på samma gång. Intressant titel!
2023-05-08

  TrollTörnTrappan VIP
Härligt hur höjden smeks!

Jomen, med stadens djup så nära inpå fönsterglasen, kunde man hysa viss svindel, en smula dödsfruktan?!?

Dessutom blir titel-begreppet en passande kontrast till din förra text om R.Stones...
2023-05-07

  TrollTörnTrappan VIP
...sedan jag besökte Heaven 23 har det redan förlöpt något decennium. Passar ju fint till nuvarande årgång.

(Var knappast den mest upphetsande miljön jag känner till - minns mest hur hissen gick fort och lätt. Hade de haft trappor skulle jag ha tagit dem.)
2023-05-07

  TrollTörnTrappan VIP
Titeln är totalt i min smak; ett enda sammansatt ord av rimmande klossar

...tätt följt av diktens konkreta miljö, helt logisk i sin faktiska existens...

2023-05-07

  Cikoria Blå VIP
Ger fina bilder av bland annat tre torn och räkmacka. Hör vattnas det i munnen (trots att jag inte äter räkor ...)
2023-05-06

  lodjuret/seglare VIP
Själv har jag bytt ut 'Halle luja' vilket knasigt nog uttalas som 'Halle julia', mot 'Kalles kula', med tanke på en Karls ölmage samt kulorna på skolgårdens grus, i en något äldre version av landet lagom. Som i 'dukansålagomheller'. Vinna alltså. Tanken är att båda sidor har något att förlora, eller i alla fall någon.
2023-05-06

    Lena Söderkvist VIP
Tungsinnets motsats. Det lustiga är att jag åt räkmackor till lunch,
2023-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP