Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske



Kan ske.
Kanske.
Det kanske går.
Man vet aldrig.
Om man inte behöver vara säker
så kanske det går.

Verklighet - är det allt som sker ?
Resten teori - det som inte sker ?

Verkligheten är det praktiska.
Overkligheten det teoretiska.

Drömmar, tankar, känslor, längtan.....teori
men ändå så förbannat verkligt.

Livet är overkligt...nej fel.
Livet är teori
Döden praktik.

Att leva är opraktiskt men verkligt.
Döden praktisk men overklig.

Så summa summarum....kanske det går
att leva
innan man dör.

Kanske.

Kan ske.

Döden, döden, döden.

Hade du nåt mer på hjärtat ?

Tig !

Hahaha...du kan inte ta mig.





Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-07 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra dikt, med kloka tankar, men det är avslutningen som skjuter den från bra till fantastisk.
2023-06-05

    Lena Staaf VIP
Klurig och fin dikt!
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP